Omaolon oirearvioiden käyttö laajentuu

Omaolo.fi on verkkopalvelu, joka ottaa sinut mukaan edistämään hyvinvointiasi yhdessä Ppky Selänteen ammattilaisten kanssa. Sen käyttö on helppoa ja se säästää sinut jonottamiselta sekä turhilta hoitokäynneiltä.

Selänteessä ovat käytössä tällä hetkellä seuraavat oirearviot: korvan kipu tai lukkoisuus, kurkkukipu tai nieluoire, päänsärky, seksitautiepäily, silmätulehdus, virtsatietulehdus ja korona.

Omaolon oirearvio kertoo luotettavasti, vaativatko oireesi ammattilaisen hoitoa vai riittääkö itsehoito. Suositukset perustuvat ajantasaisimpaan tieteelliseen näyttöön ja Käypä hoito -suosituksiin. Jos käynti esimerkiksi terveysasemalla on tarpeen, saat palvelussa tiedon siitä, minne ottaa yhteyttä tai ammattilainen on suoraan sinuun yhteydessä. Vaikka et kirjautuisi Omaoloon tai se ei olisi käytössä alueellasi, saat perustiedot suositellusta jatkosta ja vinkkejä alueesi palveluihin.

Omaolon kautta ammattilaiset saavat paremmat ennakkotiedot sinusta, jolloin asioita ei tarvitse selittää moneen kertaan. Omaolo on Omakannan kumppani ja palvelut voivat jakaa tietoja sinun suostumuksellasi.

Esittelemme Omaoloa ensi viikolla Haapajärvellä, Pyhäjärvellä ja Reisjärvellä. Tule tutustumaan palveluun, niin neuvomme tarkemmin miten Omaolon kautta saat yhteyden terveyskeskukseesi.

Maanantaina 4.10 Haapajärvi:

  • klo:9-12 Haapajärven terveyskeskus
  • klo:13-17 Supermarket Haapajärvi

Tiistaina 5.10 Reisjärvi:

  • klo:13-17 K-market Reisjärvi

Torstaina 7.10 Pyhäjärvi:

  • klo:9-12 Pyhäjärven terveyskeskus
  • klo:13-17 S-Market Pyhäjärvi