Olet tässä

DentView - Suun terveyden virtuaalikioski

Dentview on suunterveyden virtuaalikioski, jossa on eri asiakasryhmille suunnattu interaktiivinen suun omahoidon opastusohjelma suoritettavaksi ennen vastaanottoaikaa. Ohjelma sisältää oman toiminnan analysointia, terveysneuvontaa, omahoidon opastusta pelillisin keinoin, sekä ohjatun hampaiden pesutuokion plakkiväritabletin ja 3d -animaatioiden avulla.

Asiakas pääsee käymään läpi interaktiivisia opetuspolkuja Haapajärven hammashoitolaan huoneeseen 309 asennetun älypeilijärjestelmän välityksellä. Opetuspolut sisältävät vaihtoehtoja eri ikäisille ja eri elämäntilanteissa oleville käyttäjille. Omahoidon käytäntöjen oppiminen varmistetaan 3D animaatioilla ohjattujen harjoitteiden avulla. Älypeiliin liittyvästä näyteannostelijasta käyttäjä saa mukaan pakkauksen omahoitovälineitä. Omahoidon harjoituksia pääsee tämän jalkeen jatkamaan kotona omalla mobiililaitteella. Hoitolan asiakas pääsee käyttämään DentView palvelua luottamuksellisesti ilman henkilön identifointia ja kirjautumista.

Asiakas voi varata ajan itse ennaltaehkäisevän hoidon virtuaalikioskin käyttöä varten. Aikoja annetaan myös tarkastuksen tai käynnin yhteydessä. Dentview löytyy Haapajärven hammashoitolan huoneesta 309. Ohjelman voi suorittaa varattuna ajankohtana itsenäisesti. Käyttö ei vaadi kirjautumista tai henkilötietoja. Saat mukaasi ilmaisen omahoitopakkauksen.

Dentviewssä asiakas pystyy itse valitsemaan mihin ryhmään kuuluu (3-8-vuotiaat, 9-12-vuotiaat,13-17-vuotiaat, aikuiset, odottavan perheen vanhemmat tai ikääntyneet). Lapsille käyttö on maksuton, aikuisille 8,50 euroa.