Koronarokotukset Ppky Selänteen kunnissa viikolla 14

Ajankohtaista tietoa koronarokotuksiin liittyen Terveyden ja hyvinvointilaitoksen antamien ohjeiden mukaisesti.

Kaikki rokotteet ohjataan tällä hetkellä ikääntyneiden rokottamiseen. Rokotamme kaikkia yli 70-vuotiaita, myös tämän vuoden aikana 70-vuotta täyttävät kuuluvat tähän ryhmään (syntymävuosi 1951).

Ajanvaraukset takaisinsoittopalvelun kautta tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 9.00 alkaen, puh. 044-7700702 kuuntele ohje ja valitse numero kaksi (2), koronarokotukset, sinulle soitetaan takaisin.

Pahoittelemme ajoittaista ruuhkaa puhelimessa, mutta rokotusajan tulevat saamaan kaikki ikäryhmään kuuluvat Selänteen alueen asukkaat. Mahdollisista vapaiksi jääneistä ajoista tiedotamme erikseen Selänteen nettisivuille, seuraa ilmoittelua.

Puhelinajanvaraus on auki vain silloin, kun aikoja on annettavana, muutoin automaattinen tiedote ohjeistaa. Ajanvaraus koskee vain 1. rokoteannosta, tehosterokotus annetaan 12 viikon päästä. Toiseen rokotukseen saat ajan ensimmäisen rokotuksen yhteydessä.

Rokotteet annetaan terveyskeskuksissa. Seuraa opasteita terveyskeskuksen ovissa. Maskin käyttö on välttämätöntä ja saavuthan paikalle, annettuna aikana. Rokotuksen jälkeinen seuranta-aika rokotuspaikalla on 15 minuuttia. Älä tule rokotukselle, mikäli sinulla on kuumetta. Koronarokotus on maksuton.