Koronatiedote

Selänteen alueella on todettu viime viikonlopun aikana lisääntyvässä määrin koronatartuntoja, erityisesti Reisjärvellä ja myös muissa kunnissa on ollut koronatartuntoja.

Pyhäjärven vuodeosastolla on vierailukielto 19.1.2022 saakka. Ole aina yhteydessä puhelimitse henkilökuntaan, kun haluat tietoa läheisesi voinnista.

Haapajärven osastolla, sekä Arviointiyksiköissä Arviida (Reisjärvi) ja Pääskynen(Haapajärvi) voi vierailla 1-2 henkilöä kerrallaan , vierailut sovittava henkilökunnan kanssa etukäteen.

On tärkeää, että noudatamme yleisiä aluehallintoviranomaisilta saatuja ohjeita. Korostamme kaikille Selänteen alueen asukkaille, että on tärkeää noudattaa hyvää käsi- ja yskimishygieniaa, pysyä oireisena kotona ja tehdä tarvittaessa kotitesti. Myös altistuneitten on tärkeää noudattaa terveydenhuollon ohjeita. Ajankohtaisia ohjeita koronasta löydät Terveyden ja hyvinvoinninlaitoksen sivuilta, www.thl.fi ja sairaanhoitopiirin sivuilta www.oyskorona.fi.

Liikkuessa kodin ulkopuolella kaupoissa ja julkisissa tiloissa, sekä julkisessa liikenteessä, tulee käyttää maskia ja pitää turvavälejä, riippumatta siitä oletko rokotettu vai rokottamaton. Mahdollisuuksien mukaan on hyvä hoitaa kauppa-asiat rauhallisimpina aikoina tai verkkokaupasta. Suosittelemme vahvasti maskien käyttöä kaikilla työpaikoilla, työpaikkatartunnat ovat lisääntyneet alueella. Huolehdi hyvästä käsihygieniasta ja välttäkää perheen ulkopuolisia kontakteja ja muista huolehtia, että rokotussuojasi on kunnossa.

Selänteen alueella järjestetään avoimia ajanvarauksettomia rokotustapahtumia viikoittain, seuraa ilmoittelua.

Seuraava iso rokotustapahtuma on kaikilla paikkakunnilla lauantaina 15.1.2022 klo 10.00-15.00

Pidetään huoli itsestämme ja toisistamme.