Palveluohjaus

Selänteen ikääntyvien palveluohjaus puh. 040 180 8954 avoinna klo 8-21.

Arkisin ennen klo:15 jätetyt takaisinsoittopyynnöt vastataan pääsääntöisesti saman päivän aikana. Klo 15 jälkeen soitettuihin puheluihin vastataan seuraavana arkipäivänä.

Huoli-ilmoitus

Voit ilmaista huolesi vanhuksesta tällä lomakkeella

Ilmoitus tehdään, kun herää huoli iäkkäästä henkilöstä, joka on ilmeisen kykenemätön vastaamaan omasta huolenpidostaan, terveydestään tai turvallisuudestaan. Ilmoituksen tarkoituksena on varmistaa, että iäkäs henkilö saa tarvitsemansa huolenpidon silloinkin, kun hän ei sitä itse osaa tai ymmärrä pyytää.

Lomakkeen vastaanottaa ikääntyvien palveluohjauksen henkilökunta. Kirjoita lomakkeelle tietoja vanhuksesta ja kuvaus, mistä huolesi johtuu. Ilmoittajan tiedot ovat pakolliset siltä varalta, että palveluohjaus tarvitsee lisätietoja. Tietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen. 

Ikääntyneeseen ollaan ilmoituksen perusteella yhteydessä ja hänen tilanteensa ja tarpeensa selvitetään. Sosiaali- ja terveydenhuollon viranomaisilla on vaitiolovelvollisuus, joten emme voi antaa yksityishenkilöön liittyviä tietoja huoli-ilmoituksen tekijälle.

Yhteystiedot

Selänteen ikääntyvien palveluohjaus puh. 040 180 8954