Olet tässä

Sähköiset terveyspalvelut

Selänteen vastaanotoille suositellaan ensisijaisesti olemaan yhteydessä sähköisten terveyspalveluiden avulla. Selänteessä on käytössä Omaolo-palvelu, Klinik- palvelu sekä laboratorion ja koronarokotusten ajanvaraukset.

Sähköinen yhteydenotto kannattaa tehdä arkisin ennen klo:14, jolloin vastauksen saa saman päivän aikana. Klo:14 jälkeen jätettyihin yhteydenottoihin vastataan seuraavan arkipäivän aikana. Omaolon kautta tuleviin kiireellisiin yhteydenottoihin vastaamme 2 tunnin sisällä.

Peruspalvelukuntayhtymä Selänteen kaikki digitaaliset palvelut on koottu tälle sivulle.

Selänteessä on käytössä seuraavia sähköisiä palveluita: 

Omakanta

Omakannasta (Kanta.fi) näet omat terveystietosi ja reseptit, voit pyytää reseptinuusimista sekä tallentaa elinluovutus ja hoitotahdon. Omakantaan pääset tästä.

Senioreiden sähköiset palvelut: Kuvapuhelinpalvelu (etäkotihoito) ja lääkeautomaatti

Selänteen kotihoidossa on käytössä kuvapuhelinpalvelu. Kuvapuhelinpalvelu tarkoittaa, että ikäihmisen ja ammattilaisen
välillä on tabletin kautta toimiva kuva- ja ääniyhteys. Tämän etäkotihoitoyhteyden kautta asiakasta voidaan opastaa toimissa, joihin hän pystyy ohjattuna (mm. lääkkeiden ottaminen, ruoan lämmittäminen ja insuliinin pistäminen).

Kotihoidossa on käytössä myös Smila-lääkeautomaatit, jotka avustavat kotihoidon asiakkaita ottamaan lääkkeensä oikeaan aikaan lääkärin määräämällä tavalla.

Lue lisää ikääntyneiden sähköisistä palveluista.

Sähköinen palautejärjestelmä

Selänteessä on käytössä sähköinen palautejärjestelmä, jonka kautta voit antaa yleispalautetta tai palautetta koskien hoitoasi yksiköissämme. Lisäksi sähköisesti on mahdollista tehdä vaaratapahtumailmoitus. Lue lisää Palaute-sivultamme.

 

"Omaolo"