Olet tässä

Selänne työpaikkana

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on perustettu vuonna 2010. Selänteen tehtävänä ja vastuulla on järjestää asukkailleen lain säätämät sosiaali- ja terveydenhuolto- ja erikoissairaanhoidon palvelut. Kuntayhtymä järjestää myös ympäristöterveydenhuollon, ympäristönsuojelun, maa-aineslain, rakennusvalvonnan ja korjausneuvonnan palvelut. Terveyspalvelut tuotetaan Pyhäjärven, Haapajärven ja Reisjärven alueilla.

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on usean eri ammattilaisen työpaikka. Meillä on avoinna useita paikkoja mielekkäisiin työtehtäviin terveys- ja sosiaalipalvelujen toimipisteissä. Tarjoamme hyvät mahdollisuudet työntekijän omaan kehittymiseen sekä monipuolisia työtehtäviä. Olemme luotettava ja vakaa työnantaja, joka joustaa työntekijän elämäntilanteen mukaan. Jokainen uusi työntekijä perehdytetään uuteen työhönsä.  Perehdytyksen aikana uutta työntekijää opastavat kokeneet työntekijät.

Täältä löydät haettavana olevat työpaikkamme. Käytössämme on Kuntarekry, jossa voit täyttää hakemuksen vakinaisiin ja määräaikaisiin tehtäviin sekä ilmoittautua sijaisuuksiin. Voit jättää myös avoimen hakemuksen meille kuntarekryn kautta. Eri alojen opiskelijat (projektityöt, opinnäytetyöt, gradut), työharjoittelua ja siviilipalveluspaikkaa hakevat voivat jättää hakemuksensa rekrytointivastaavalle sähköpostitse.

Lääkärit voivat työllistyä terveyspalveluihin medimanagerin kautta. Katso lisää työpaikkoja lääkäreille täältä.

Mikäli sinulla on kysyttävää työpaikoista, hakemisesta meille, työharjoittelusta tai muusta työhön liittyvästä asiasta, ota yhteyttä rekrytointivastaavaan. Yhteystiedot: Ulla Muhonen, ulla.muhonen [at] selanne.net, puh. 040 180 8963.

Meille töihin