Tulppa-kuntoutus

Tulppa-kuntoutus alkaa lokakuussa, ilmoittaudu nyt mukaan!

PPKY Selänne järjestää valtimotautia sairastaville tai sairastumisriskissä oleville ryhmämuotoista avokuntoutusta. Ryhmät alkavat Selänteessä lokakuulla.

Kuntoutus sisältää 7- 8 ryhmätapaamista ja seurantatapaamiset 6kk:n ja 12 kk:n kuluttua. Kuntoutus on tarkoitettu Selänteen alueen sepelvaltimotautipotilaille, lievää aivoverenkiertohäiriöitä sairastaville, tyypin 2 diabeetikoille ja niille joilla on useita riskitekijöitä.

Jos tunnistat itsesi tästä, hae rohkeasti mukaan! Ryhmään haetaan hakulomakkeella Hakemus Tulppa-elämäntaparyhmään. Lomakkeen voi myös noutaa oman terveyskeskuksen vastaanotolta.

Ryhmään valituksi tulemisesta ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Hakuaikaa on nyt jatkettu, hakemus palautetaan terveyskeskusten neuvontaan 16.9.mennessä.

Kuntoutuksen aiheita ovat valtimotaudit ja niiden riskitekijät, lääke- ja omahoito, elintavat, ravinto, liikunta, sairauteen liittyvät pelot, mielialatekijät sekä ihmissuhteet ja voimavarat. Tulppa-ryhmässä kuntoutuja saa vertaistukea pysyvään elämäntapamuutokseen sekä löytää keinoja sairauden tuomien elämänmuutosten kanssa elämiseen.

Ryhmään osallistuminen on maksutonta.

Linkit:

Hakemus Tulppa-elämäntaparyhmään

Tulppakuntoutus 

Tulppa

 


 

Yhteydenotot ja lisätietoa:

Haapajärvi

Suvi Kopola ja Minna Nieminen
Puh. 044-4456 387

Pyhäjärvi
Tanja Kinnunen
Puh. 044-4457 801

Reisjärvi
Anne Kielenniva
Puh. 040-3008 307